Mevr. Marcelis, Utrecht: "Na een prettige kennismaking met Jan, waarin hij goed meedacht over de (on)mogelijkheden voor de aanleg van onze stadstuin, hebben we besloten alleen voor bestrating te kiezen en (gekozen uit meerdere offertes) met Jan in zee te gaan. Daar hebben we absoluut geen spijt van! De bestrating ligt echt mooi, strak en is goed afgewerkt. Jan en zijn mannen hebben hard gewerkt en hoewel ze niet altijd precies op de afgesproken tijd aanwezig waren, was de klus binnen de afgesproken tijd afgerond. Wij kijken iedere dag met groot plezier naar onze tuin, die een heel andere uitstraling heeft gekregen. We verheugen ons nu al op het intensieve gebruik ervan volgende zomer! Bedankt Jan! "


Mevr. Sievers, Putten: "De heer Gerrits heeft snel op de advertentie gereageerd, en ook de offerte was binnen enkele dagen binnen. Hij heeft mij goed geadviseerd over de mogelijkheden van onze tuin. Door uitlopende werkzaamheden elders begon hij wat later dan afgesproken aan onze tuin, maar die was dan binnen 1 week ook helemaal klaar. Tijdens de werkzaamheden was er goed overleg over alle stappen die gedaan moesten worden. We zijn zeer tevreden over het resultaat en de goede samenwerking."


Dhr. Rahmouni, Utrecht: "Tuinaarde moest weggehaald worden, zand erin, bestraten en een schutting plaatsen. Jan heeft hier allemaal voor gezorgd. Het contact via de mail liep goed. Jan kwam kijken naar de tuin en heeft zijn advies gegeven. Hij heeft voor de materialen gezorgd. Hij heeft de klus binnen afgesproken tijd geklaard. Hij heeft kennis van het bestraten. Ik heb mijn zorg uitgesproken over de schutting. Deze kwam wankel op mij over. Jan verzekerde mij dat de schutting wel tien tot vijftien jaar stevig zou blijven staan. Hij beloofde anders terug te komen. Dit heeft mij gerustgesteld. Jan heeft een van zijn medewerkers nagestuurd om nog vergeten schroefjes in de schutting te plaatsen en zand in te vegen. Wij zijn tevreden met het resultaat wat Jan heeft geleverd. "


Hobé, Veenendaal: "Gerrits heeft onze tuin zeer netjes gelegd. Dacht mee met de indeling.Gaf goede adviezen. Hard werkende mannen die plezier hebben in hun werk en dit ook uitdragen in de kwaliteit die ze leveren."


Kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap?

Vraag een offerte aan